Logga

Jag heter Annika Wahlén och blev konsult i mitt bolag
AWE Ekonomi AB under 2020


AWE Ekonomi

Det är tredje gången gillt som jag hoppar på konsultverksamhet. Första gången när bemanningsbranschen var ung var jag ute hos många kunder i varierande branscher på olika uppdrag såsom sekreterare, ekonomiassistent och receptionist. För mig var det fantastiskt kul att få uppleva så många olika företag och därmed bredda min kompetens.


Andra gången var för nästan tio år sedan då jag hade ett längre controlleruppdrag inom finansbranschen och ett kortare inom biluthyrning. För nästan tre år sedan var det tredje gången gillt, denna gång med mer fokus på uppdrag inom redovisning men gärna med inslag av controlling och koncernredovisning. Det har under denna period blivit flera intressanta uppdrag.


Eftersom jag värnar om hållbarhet och miljö så prioriterar jag gärna uppdrag och samarbeten med företag som också jobbar med hållbara val och klimatsmarta tjänster eller produkter.


Min önskan är att etablera långa och goda relationer med interima samarbetspartners. Väl mött!

Önskas ett mer detaljerat CV vänligen kontakta mig nedan, via linkedin eller mail så ges åtkomst med inloggningsmöjligheter till CV:t.